Τρίτο Τεύχος Περιοδικού ΕΑΝΔιΘ Lexις – Υποβολή Άρθρων

Η έκδοση του 3ου τεύχους του περιοδικού της ΕΑΝΔιΘ, “Lexις”, έχει μπει ήδη σε τροχιά, με θέμα αυτή τη φορά την προβληματική επί της συνταγματικής αναθεώρησης. Καλούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν είτε άρθρο είτε σχολιασμό απόφασης στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (eandith@gmail.com) έως και τις 15 Δεκεμβρίου. Το τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τον Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κείμενο θα πρέπει να πληροί τις εξής προϋποθέσεις:
– Γραμματοσειρά Times New Roman σε μέγεθος 10 για το κυρίως κείμενο και 8 για τις υποσημειώσεις.
– Στενά περιθώρια στη σελιδοποίηση
– Αναγραφή των λατινογενών ονομάτων με λατινικούς χαρακτήρες και σε παρένθεση η ελληνική απόδοση του ονόματος. Σε περίπτωση που το όνομα επαναλαμβάνεται, αναγραφή μόνο με λατινικούς χαρακτήρες.
– Αναγραφή νομικών όρων που υπάρχουν στα Λατινικά, αυστηρώς στα Λατινικά, άλλως στα Αγγλικά.
– Χρήση του τύπου του Χάρβαρντ για τις παραπομπές ως τον πλέον εύχρηστο και διαδεδομένο – υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του σε περίπτωση που κάποιος δεν τον γνωρίζει.

Η έκταση των άρθρων ή του σχολιασμού αποφάσεων θα πρέπει να είναι αυστηρά έως 1.300 λέξεις. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνο 6976468871 και 2310811240.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω περιορισμένης έκτασης της έντυπης έκδοσης, όσα άρθρα δεν δημοσιευθούν στο περιοδικό, θα περιληφθούν στην ηλεκτρονική του μορφή στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (www.eandith.gr).

Η Συντακτική Ομάδα