Συνεργασία ΕΑΝΔιΘ – Legalpal και προσφορές για τα μέλη μας

Θεσσαλονίκη 10-5-2018,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρία Legalpal  η οποία αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα που επιτρέπει σε απλούς χρήστες  να βρουν δικηγόρους με εξειδίκευση για να επιλύσουν οποιοδήποτε νομικό τους πρόβλημα.

Σκοπός του Legalpal είναι να βοηθήσει πολίτες και δικηγόρους  να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που επιτάσσουν η παγκοσμιοποίηση της αγοράς αλλά και η εξέλιξη της τεχνολογίας. Απευθυνόμενο κυρίως προς την μερίδα των νεότερων στο επάγγελμα δικηγόρων που δυσκολεύεται να βρει πελατεία,  επιδιώκει να δημιουργήσει μια νέα πηγή πελατών για τον κάθε δικηγόρο που θα αναλογούν στις γνώσεις και την εμπειρία του επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

Παροχές της πλατφόρμας προς δικηγόρους

Στα πλαίσια της συνεργασίας με την ΕΑΝΔιΘ, το Legalpal προσφέρει εντελώς δωρεάν μέχρι και τις 31/12/2018 το πακέτο “Legalpal Gold” αποκλειστικά για τα μέλη της που θα εγγραφούν στην πλατφόρμα και θα δημιουργήσουν ολοκληρωμένο προφίλ (για πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα τιμολόγησης δείτε εδώ).

Συγκεκριμένα:

  • Δημιουργία και τροποποίηση προφίλ δικηγόρου (για δικηγορικά γραφεία και μεμονωμένους δικηγόρους)
  • Πίνακας ελέγχου με τον οποίο θα μπορούν να αποθηκεύουν τα έγγραφα που θα λαμβάνουν και εν γένει τις υποθέσεις που θα διαχειρίζονται.
  • Καρφιτσωμένη αξιολόγηση: Δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης αξιολόγησης από πελάτη που θα εμφανίζεται με σκοπό να αυξήσουν την αξιοπιστία των εγγεγραμμένων δικηγόρων.
  • Αυξημένη προβολή του προφίλ τους στην λίστα των δικηγόρων ανά κλάδο εξειδίκευσης ή ανά νομό.
  • Επαγγελματική φωτογράφιση: Δυνατότητα ραντεβού για επαγγελματική φωτογράφηση από συνεργαζόμενο επαγγελματία φωτογράφο.*
  • Analytics: Ο δικηγόρος θα έχει πρόσβαση σε διάφορες μετρικές σε σχέση με το προφίλ του, όπως το πόσοι επισκέφθηκαν την προσωπική του σελίδα , πόσοι διάβασαν ένα άρθρο του, τι απήχηση είχε μια ενέργεια στην επισκεψιμότητα του προφίλ του. *
  • Δυνατότητα επικοινωνίας, μέσω μηνυμάτων με τους πελάτες.
  • Προσωπικός χώρος αποθήκευσης μηνυμάτων.
  • Δυνατότητα αρθρογραφίας στο blog της πλατφόρμας.
  • Προσωπικό URL: Δυνατότητα επεξεργασίας της διεύθυνσης URL του προφίλ και αλλαγή του στο όνομα που θέλει ο χρήστης.

Οι υπηρεσίες με αστερίσκο είναι υπηρεσίες προς υλοποίηση. Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθούν ο χρήστης που εμπίπτει στη συγκεκριμένη πρόσφορα θα μπορεί να τις χρησιμοποιήσει αυτόματα χωρίς περαιτέρω ενέργειες.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση επικοινώνησε με την ομάδα του Legalpal στο  info@legalpal.gr ή τηλεφωνικώς στο +30 694 347 9547.

Για το ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ

Ο Πρόεδρος……………………………………….Η Γραμματέας

Μιχάλης Μήττας…………………………………..Έλλη Μέλλιου