Συνεδρίαση Επιτροπής Ασκουμένων ΕΑΝΔιΘ την Παρασκευή 30-11-2018

Θεσσαλονίκη 27-11-2018,

Καλείται σε συνεδρίαση η Επιτροπή Ασκουμένων της ΕΑΝΔιΘ την Παρασκευή 30-11-2018 και ώρα 18:00 μ.μ., στην καφετέρια «Chez Jean» επί της οδού Φράγκων αρ. 3. Θεματολογία:

  1. Ενημέρωση από τον Συνήγορο του Ασκουμένου. Εισηγήτρια Χρύσα Τραμουντάνα.
  2. Ανάληψη και καταμερισμός δράσεων προώθησης και γνωστοποίησης του θεσμού του Συνηγόρου του Ασκουμένου προς ισχυροποίησή του. Εισηγήτρια Μαρίνα Πλάκα-Καραπέτη.
  3. Αναδιανομή αρμοδιοτήτων του σώματος της Επιτροπής Ασκουμένων. Εισηγήτρια Μαρίνα Πλάκα-Καραπέτη.
  4. Άνοιγμα διαλόγου με τους ασκούμενους δικηγόρους στη βάση της αναθεώρησης του θεσμού της άσκησης και των δηλώσεων του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Βερβεσσού. Εισηγήτρια Μαρίνα Πλάκα-Καραπέτη.
  5. Συζήτηση και τοποθέτηση επί του υπ’ αριθ. 11 μέρος α’ ζητήματος ημερήσιας διάταξης της από 16.11.2018 δημόσιας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΝΔιΘ σχετικά με την παραπομπή στην Επιτροπή Καταστατικού και Λειτουργίας του ελέγχου αντιποίησης ιδιότητας εκπροσώπου της ΕΑΝΔιΘ κατά τη διάρκεια προηγούμενου περιστατικού.
  6. Διαμόρφωση πρότασης-αιτήματος προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΝΔιΘ για την οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων προετοιμασίας ασκούμενων δικηγόρων για την επικείμενη εξεταστική Β’ Περιόδου 2018. Εισηγήτρια Ειρήνη-Μαρία Σταματοπούλου.

Για την Επιτροπή Ασκουμένων της ΕΑΝΔιΘ

Ο Πρόεδρος…………………………………………………..Η Γραμματέας

Ειρήνη-Μαρία Σταματοπούλου…………………….Κέλυ Λιαράτσικα