Συνεδρίαση ΔΣ ΕΑΝΔιΘ την Δευτέρα 20-1-2019

Θεσσαλονίκη 16-1-2020,

Καλείται σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΝΔιΘ την Δευτέρα 20-1-2020 και ώρα 15.00 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Θεματολογία:

  1. Ενημέρωση Προέδρου.
  2. Τελευταίες αποφάσεις Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων. Διαμόρφωση αιτήματος για επίσημη ενημέρωση του σώματος σχετικά με τις προτεινόμενες προς αναθεώρηση διατάξεις του Κώδικα Δικηγόρων. Εισηγητής Μιχάλης Μήττας.
  3. Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης της ΕΑΝΔιΘ με θέματα το ασφαλιστικό, την διαμεσολάβηση και την διοργάνωση κινητοποιήσεων των μελών της Ένωσης. Εισηγητής Δημήτρης Νταφόπουλος.
  4. Ενημέρωση του σώματος σχετικά με το πόρισμα της Έκθεσης του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης αναφορικά με τις προκλήσεις και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων – Ενέργειες ευαισθητοποίησης του κλάδου. Εισηγήτρια Έλλη Μέλλιου.
  5. Εισηγήσεις και προτάσεις μελών της ΕΑΝΔιΘ.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα μέλη της ΕΑΝΔιΘ έχουν δικαίωμα να καταθέσουν έως και την Δευτέρα 20-1-2020 και ώρα 10.00 προτάσεις προς το ΔΣ καθώς και να της εισηγηθούν παριστάμενα στην συνεδρίαση. Οι σχετικές προτάσεις πρέπει να αποσταλούν έως την ανωτέρω αναφερόμενη ώρα στο email eandith@gmail.com.

Για το ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ
Η Πρόεδρος…………………..………….Η Γραμματέας
Κατερίνα Τσιαμπέρα………..…………Ελένη Χατζηγιάννη