Σεμινάριο: “Ζητήματα ανήλικης θυματοποίησης και προεκτάσεις στην ποινική διαδικασία, προσέγγιση, αξιολόγηση αναγκών, διαχείριση περιπτώσεων”

Με χαρά μας ανακοινώνουμε τη συνδιοργάνωση, από κοινού με το Κέντρο Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEERC), στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου “E-PROTECT” (“Enhancing Protection of Children – Victims of Crime”), το οποίο υλοποιείται υπό τη χρηματοδότηση του Προγράμματος Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα: “Ζητήματα Ανήλικης Θυματοποίησης και Προεκτάσεις στην Ποινική Διαδικασία: Προσέγγιση, Αξιολόγηση Αναγκών, Διαχείριση Περιπτώσεων”.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες (16:30 – 20:45) και θα λάβει χώρα την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του CITY College (The International Faculty of the University of Sheffield), Λέοντος Σοφού 3. Συνημμένη η αναλυτική πρόσκληση σε PDF.

Επιπλέον και στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης, έχουμε πρόσκληση από το SEERC για εικοσάλεπτη εισήγηση μέλους μας με θεματική “Ο ρόλος του νομικού και οι δυσχέρειες που αντιμετωπίζει στις υποθέσεις ανήλικων θυμάτων εγκληματικότητας“.

Επομένως, όποιο μέλος της ΕΑΝΔιΘ επιθυμεί να ετοιμάσει μία εισήγηση για το παραπάνω θέμα και να την παρουσιάσει στο σεμινάριο, παρακαλείται να στείλει σχετικό mail στο eandith@gmail.com, όπου να αναφέρει και την τυχόν εμπειρία του σε συναφείς υποθέσεις, ώστε σε περίπτωση περισσότερων εκδηλώσεων ενδιαφέροντος, να γίνει η επιλογή.

Για το ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ

Η Πρόεδρος……………………………………..Η Γραμματέας

Κατερίνα Τσιαμπέρα…………………………Ελένη Χατζηγιάννη