Πρόσκληση για Αιτήσεις Συμμετοχής στην Επίσημη Αντιπροσωπεία της EYBA στην Συνέλευση ΜΚΟ του Συμβουλίου της Ευρώπης (2022)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Δικηγόρων (ΕΥΒΑ) αποτελεί μέλος της Συνέλευσης Διεθνών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το τρέχον έτος και σύμφωνα με τις “Κατευθυντήριες για Συμμετοχή Νέων”, η Συνέλευση των ΔΜΚΟ του Συμβουλίου της Ευρώπης θα προσκαλέσει 2 άτομα για να εκπροσωπήσουν την Οργάνωση στην οποία συμμετέχουν, στο Στρασβούργο, λαμβάνοντας μέρος ως αντιπρόσωποι στις επερχόμενες συνεδριάσεις τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο.

Το ΔΣ της ΕΥΒΑ έλαβε την απόφαση να απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στα μέλη της (ατομικά μέλη της ΕΥΒΑ ή μέλη εθνικών οργανώσεων που συμμετέχουν στην ΕΥΒΑ), τα οποία επιθυμούν να παρευρεθούν σε αμφότερες τις συνεδριάσεις εκ μέρους της, ως “νέοι αντιπρόσωποι”.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, υπάρχει συνημμένη η Πρόσκληση καθώς και η Αίτηση Συμμετοχής. Στο τέλος της αίτησης απαιτείται υπογραφή του αιτούντος.

Η Ένωση Ασκουμένων & Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης αποτελεί μέλος της ΕΥΒΑ από το 2016. Ως εκ τούτου, το σύνολο των μελών της ΕΑΝΔιΘ έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ως άνω πρόσκληση. Η αίτηση συμμετοχής και ένα βιογραφικό σημείωμα (στα αγγλικά) πρέπει να αποσταλούν στην διεύθυνση της ΕΑΝΔιΘ eandith@gmail.com έως τα μεσάνυκτα της 23ης Απριλίου 2022.

Η Ένωση θα προωθήσει το σύνολο αυτών στην EYBA, όπου θα πραγματοποιηθεί και η αξιολόγησή τους. Για τυχόν διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το μέλος του ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ και απερχόμενο “νέο αντιπρόσωπο” της EYBA στο Συμβούλιο της Ευρώπης Ιορδάνη Χορόζογλου.

Για το ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ

O Πρόεδρος……………………………..O Γραμματέας

Γιάννης Τρασανίδης………………….Παύλος Σαλονικίδης