Παροχές προς τα Μέλη

Η ΕΑΝΔιΘ στα πλαίσια της λειτουργίας της έχει διασφαλίσει σειρά παροχών προς τα μέλη της;

  1. Παροχή έκπτωσης στις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ. Το ύψος τις έκπτωσης κυμαίνεται 5% – 20%, ανάλογα με το συνολικό αριθμό των ενδιαφερόμενων. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην σχετική ανακοίνωση. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να αποστείλετε συμπληρωμένη την συνημμένη φόρμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσης (eandith@gmail.com).
  2. Παροχή έκπτωσης για αγορές από τις Εκδόσεις Σάκκουλα ύψους 12% – 20%, ανάλογα με το συνολικό ύψος αγορών ανά μέλος. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην σχετική ανακοίνωση. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να συμπληρώσετε σχετική φόρμα.
  3. Παροχή έκπτωσης για την ετήσια συνδρομή στην Τετράβιβλο, σύμφωνα με την αναλυτική συνημμένη προσφορά.
  4. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Paris 13 – Sorbonne Paris Cité και το Κολλέγιο IdEF, το Διοικητικό Συμβούλιο του IdEF προέβλεψε, από το 2017, για τους νέους Δικηγόρους – μέλη της Ε.Α.Ν.Δι.Θ., 5 Υποτροφίες Αριστείας. Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να αναζητάτε την εκάστοτε προκήρυξη, η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα μας.
  5. Δικαίωμα δημιουργίας δωρεάν προφίλ (πακέτο “LegalPal Gold”) στην ιστοσελίδα LegalPal. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην σχετική ανακοίνωση. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου eandith@gmail.com.
  6. Δικαίωμα συμμετοχής με τους μειωμένους τιμοκαταλόγους μελών (EYBA members) στα Συνέδρια και εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Δικηγόρων. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο σχετικό ενημερωτικό. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ανά εκδήλωση, δίνονται οδηγίες με την εκάστοτε σχετική ανακοίνωση.