Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη 24-11-2017,

Την Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 διεξάγονται οι αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο “Καψής” και ώρες 07.00 έως 19.00.

Η συμμετοχή στην εκλογική αυτή διαδικασία είναι μείζονος σημασίας, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στο επάγγελμα και της εν γένει απαξίωσης του λειτουργήματός μας και της Δικαιοσύνης. Περαιτέρω δε, σε μια χρονική περίοδο βίαιου αποπληθωρισμού του επαγγέλματος, μέσω των πολλαπλών επιβαρύνσεων και των κακών συνθηκών απασχόλησης, η δική μας γενιά είναι που πρώτα και κύρια θίγεται.

Δυστυχώς, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, οι περισσότεροι Σύλλογοι (και ο δικός μας) ήταν απόντες, τόσο από τα μείζονα ζητήματα που ανέκυψαν όσο και από τις καθημερινές μας ανάγκες. Η απογοήτευσή μας αυτή δεν πρέπει να μας οδηγήσει αποχή ή αδιαφορία, αλλά σε αποφασιστικότητα για αλλαγή.

Για τους λόγους αυτούς, ως Ένωση Ασκουμένων & Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, καλούμε το σύνολο των συναδέλφων να συμμετάσχει στην ψηφοφορία, εκφράζοντας την βούλησή τους για το μέλλον του επαγγέλματος. Να συμμετάσχουμε για να ακουστεί η γενιά μας!

Για το ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ

Ο Πρόεδρος……………………………….Η Γραμματέας

Μιχάλης Μήττας………………………………Έλλη Μέλλιου