Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο V 2020 – 2022

Πρόεδρος: Τρασανίδης Γιάννης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε με άριστα από το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο “Μανώλης Ανδρόνικος”. Τον Ιούνιο του 2015 αποφοίτησε από το τμήμα Νομικής του ΑΠΘ και από τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου ξεκίνησε να εργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος. Ομιλεί αγγλικά,γερμανικά και ισπανικά.

Αντιπρόεδρος: Χορόζογλου Ιορδάνης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και της Νομικής του ιδίου πανεπιστημίου, Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο Π.Μ.Σ. Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του Δ.Π.Θ.. Υπήρξε φοιτητής Erasmus στο Würzburg της Γερμανίας όπου και διετέλεσε ως «Ευρωπαίος Πρέσβης Φοιτητής». Εξελέγη στην Επιτροπή του Α΄ Έτους ως ανεξάρτητος υποψήφιος κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Νομική του Δ.Π.Θ. Ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά και έχει την βασική γνώση στα Γαλλικά. Έχει υπάρξει υπότροφος του DAAD, του Julius Maximilians Universität Würzburg καθώς  και του Δήμου Βύρτσμπουργκ. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου «Σωκράτης –Σωματείο για την Διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Γραμματείας στην Κένυα» και Πρόεδρος στο υπό ίδρυση Σωματείο Προυσαλιωτών Ν. Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων ασχολείται με το σκάκι και το water polo. Συμμετείχε σε Μοντέλα Προσημείωσης Ηνωμένων Εθνών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Γραμματέας: Σαλονικίδης Παύλος

Γεννήθηκε το 1996 στα Γιαννιτσά Πέλλας. Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αυτήν την στιγμή είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Π.Μ.Σ. Διεθνών και Ευρωπαϊκών Νομικών Σπουδών, με ειδίκευση στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, στο ίδιο πανεπιστήμιο. Υπήρξε ενεργός στα συνδικαλιστικά δρώμενα του προπτυχιακού, όντας για ένα χρόνο και γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής ΑΠΘ. Συμμετείχε σε σειρά Μοντέλων Προσομοιώσεων Ηνωμένων Εθνών στην Ελλάδα. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Νομικών (ELSA) με παρουσία σε μεγάλες συνδιασκέψεις του οργανισμού διεθνώς και έχοντας υπάρξει μέλος πολλών οργανωτικών επιτροπών σεμιναρίων και εκδηλώσεων, μεταξύ αυτών και του Θερινού Νομικού Σχολείου σχετικά με το Ιατρικό Δίκαιο και τη Βιοηθική που διοργανώθηκε για τρία συναπτά έτη στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εκπροσωπήσει την ELSA σε συνεδρίαση της Επιτροπής του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και τα Πολιτικά Δικαιώματα στη Γενεύη της Ελβετίας. Αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης. Είναι αρθρογράφος στο νομικό περιοδικό Expressis Verbis Law Journal. Ομιλεί την Αγγλική και τη Γαλλική γλώσσα.

Ταμίας: Σπυροπούλου Νικολέτα

Μέλος – Εκπρόσωπος Επιτροπής Ασκουμένων: Παπαγεωργίου Γεώργιος

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ασκούμενος δικηγόρος και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ με καταγωγή από την Κατερίνη. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Νομικών Ελλάδος (ELSA Greece) καθώς και του αντίστοιχου παραρτήματος της Θεσσαλονίκης (ELSA Thessaloniki). Κατά τη θητεία του υπήρξε επικεφαλής διοργάνωσης σε  πλήθος συνεδρίων και δράσεων ακαδημαϊκού χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων το Θερινό Νομικό Σχολείο σχετικά με το Ιατρικό Δίκαιο και τη Βιοηθική που διοργανώθηκε για τρία συναπτά έτη στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε, επίσης, ως μέλος στο Δ.Σ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής ΑΠΘ. Από το 2018 είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του Δ.Σ του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης», ενώ αποτελεί μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του νομικού περιοδικού «Επισκόπηση Οικονομικού Δικαίου.

Μέλος: Λεοντάρης Αθανάσιος – Αντώνιος

Μέλος: Χατζηγκόντσιος Πασχάλης

Προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια

2018 – 2020 Διοικητικό Συμβούλιο ΙV

Πρόεδρος: Τσιαμπέρα Κατερίνα

Αντιπρόεδρος: Μέλλιου Έλλη

Γραμματέας: Χατζηγιάννη Ελένη

Ταμίας: Τρασανίδης Γιάννης

Μέλος – Εκπρόσωπος Επιτροπής Ασκούμενων: Σταματοπούλου Μαρία – Ειρήνη (α’ έτος)/Χορόζογλου Ιορδάνης (β’ έτος)

Μέλος: Νταφόπουλος Δημήτρης

Μέλος: Μήττας Μιχάλης

2016 – 2018 Διοικητικό Συμβούλιο ΙΙΙ

Πρόεδρος: Μήττας Μιχάλης

Αντιπρόεδρος: Τσιαμπέρα Κατερίνα

Γραμματέας: Μέλλιου Έλλη

Ταμίας: Γαβαθόπουλος Θρασύβουλος

Μέλος – Εκπρόσωπος Επιτροπής Ασκούμενων: Βασλή Μαρία (α’ έτος)/Τρασανίδης Γιάννης (β’ έτος)

Μέλος: Κρεμέτης Στέφανος

Μέλος: Χρίστογλου Κωνσταντίνος

2014 – 2016 Διοικητικό Συμβούλιο ΙΙ

Πρόεδρος: Μήττας Μιχάλης

Αντιπρόεδρος: Δαγκλή Ελένη

Γραμματέας: Φουλίδου Ανδριάνα

Ταμίας: Κρεμέτης Στέφανος

Μέλος – Εκπρόσωπος Επιτροπής Ασκούμενων: Γαβαθόπουλος Θρασύβουλος (α’ έτος)/Παπαδάκη Ελευθερία (β’ έτος)

Μέλος: Οικονόμου Βασιλική

Μέλος: Λιάτσου Μαρία

2013 – 2014 Διοικητικό Συμβούλιο Ι (Προσωρινή Διοίκηση)

Πρόεδρος: Κρεμέτης Στέφανος

Αντιπρόεδρος: Μήττας Μιχάλης

Γραμματέας: Φουλίδου Ανδριάνα

Ταμίας: Φωτιάδης Λεωνίδας

Μέλος: Γαβαθόπουλος Θρασύβουλος