Ανακοίνωση Συνεργασίας Ενώσεων Ασκουμένων & Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης και Ρόδου στα πλαίσια του Εαρινού Συνεδρίου της ΕΥΒΑ

Η Ένωση Ασκουμένων & Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης φιλοξενεί στις 30/3 – 1/4 την διοργάνωση του ετήσιου Εαρινού Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Δικηγόρων (ΕΥΒΑ). Πρόκειται για την πρώτη αντίστοιχη διοργάνωση στην χώρα μας και μια από τις μεγαλύτερες νομικές εκδηλώσεις του 2017.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα διεξαχθεί σειρά επιστημονικών σεμιναρίων, η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΥΒΑ καθώς και πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων με στόχο την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το κόστος συμμετοχής στο Συνέδριο καθορίζεται από την ΕΥΒΑ και στηρίζεται στην διάκριση μέλους – μη μέλους. Κατ’ εξαίρεση και κατόπιν επίμονων προσπαθειών της ΕΑΝΔιΘ για πρώτη φορά καθιερώνεται ένας τρίτος, ειδικός μειωμένος τιμοκατάλογος αποκλειστικά για τα μέλη της διοργανώτριας Ένωσης.

Σήμερα η ΕΑΝΔιΘ και ΕΑΝΔιΡ κατέληξαν σε συμφωνία κατόπιν πρότασης της δεύτερης για την παροχή ειδικής τιμής και στα μέλη της για την συμμετοχή στο συνέδριο. Κοινό στόχο αποτελεί η ενίσχυση των ενώσεων ανά την επικράτεια αλλά και η ίδρυση νέων, καθώς και η διευκόλυνση των μελών τους να συμμετάσχουν σε μια πανευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ως εκ τούτου, παρέχεται η δυνατότητα σε μέλη της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου να συμμετέχουν στο Εαρινό Συνέδριο της ΕΥΒΑ στην Θεσσαλονίκη με τον μειωμένο τιμοκατάλογο που απολαμβάνουν τα μέλη της ΕΑΝΔιΘ.

Για το ΔΣ της ΕΑΝΔιΘ

Ο Πρόεδρος………………………..Ο Γραμματέας

Μιχάλης Μήττας………………….Στέφανος Κρεμέτης

Για το ΔΣ της ΕΑΝΔιΡ

Η Πρόεδρος……………………….Ο Γραμματέας

Χρυσή Χρυσοχού…………………..Μάνος Τεχνίτης